• AQUA MAGIC MAT
  • Luwih saka 20 taun
  • Pernis UV
  • AQUA MAGIC MAT
  • Luwih saka 20 taun
  • Pernis UV




  • Babagan Kita

Diadegake ing taun 2009, fokus ing bahan cetak, pamrosesan pencetakan layar, persediaan cetak 3 lapangan, kerja sama karo para pelanggan ing 18 negara. Kanthi total area 4000 meter persegi, 28 karyawan lan output saben dinane 10000, iku efisien Lokakarya tanpa bledug Aplikasi Aplikasi: Sandhangan, Kertas, Plastik, lsp. Produk kami wis diuji dening pelanggan SGS, ijo, aman lan ora mbebayani liwat 18 negara, kabeh mitra kanthi pujian.