Pernis varnish

View as  
 
  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Efek tekstur kulit, efek dhuwur, fastness apik, transparansi dhuwur, resistensi lipat lan ora ana warna kuning. Iki minangka salah sawijining jinis bahan cetakan mewah sing bisa ditambani kanthi cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet, sing dadi pilihan ngirit wektu kanggo nyithak tanduran.

  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Efek tekstur salju, efek dhuwur, fastness apik, transparansi dhuwur, resistensi lipat lan ora ana warna kuning. Iki minangka salah sawijining jinis bahan cetakan mewah sing bisa ditambani kanthi cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet, sing dadi pilihan ngirit wektu kanggo nyithak tanduran.

  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Tekstur berkualitas tinggi, fastness apik, transparansi dhuwur, resistansi lempitan lan ora ana warna kuning. Iki minangka salah sawijining jinis bahan cetakan mewah sing bisa diobati kanthi cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet, sing dadi pilihan ngirit wektu kanggo nyithak tanduran

  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Frost, fastness apik, transparansi dhuwur, tahan lempitan, ora ana warna kuning. Iki minangka salah sawijining jinis bahan cetakan mewah sing bisa ditambani kanthi cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet, sing dadi pilihan ngirit wektu kanggo nyithak tanduran.

  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Efek telung dimensi sing kuwat, padhange dhuwur, kenceng banget, transparansi dhuwur, resistensi lipat, ora ana warna kuning. Obat cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet minangka pilihan sing ngirit wektu kanggo nyithak tanduran.

  • Umume digunakake kanggo nyithak layar kertas, film bisu lan produk kertas liyane. Efek telung dimensi sing kuwat, padhange dhuwur, kenceng banget, transparansi dhuwur, resistensi lipat, ora ana warna kuning. Obat cepet kanthi lampu merkuri ultraviolet minangka pilihan sing ngirit wektu kanggo nyithak tanduran.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.