Tinta cetak layar

View as  
 
  • Tinta iki uga diarani tinta perunggu tiruan, sing umume digunakake kanggo nyithak layar sutra produk kertas lan sandhangan. Produk iki nduweni kekuatan ndhelikake sing kuat, padhang sing dhuwur, lampu kilat sing kuat lan fastness sing apik. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Tinta iki uga diarani tinta perunggu tiruan, sing umume digunakake kanggo nyithak layar sutra produk kertas lan sandhangan. Produk iki nduweni kekuatan ndhelikake sing kuat, padhang sing dhuwur, lampu kilat sing kuat lan fastness sing apik. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lsp. Werna sing padhang, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan gloss sing apik. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

  • Sawise tinta nyerep cahya, bisa sumunar ing papan sing peteng lan adhesi sing apik banget. Ing taun-taun pungkasan, iki digunakake ing produk ing macem-macem bidang, kayata tandha, buku, sandhangan, tandha-tandha keamanan, lsp. Produk kasebut wis nglampahi laporan tes SGS, MSDS, lan aman. ora cilaka.

  • Tinta duwe daya ndhelikake dhuwur lan efek keamanan sing apik; iku buram lan gampang dikikis. Umume digunakake kanggo nyithak kertas perlindungan, anti-pemalsuan, kertu sandhi, kertu, tiket lotre, lan lotre. Liwat SGS, laporan tes MSDS, aman lan ora mbebayani.

  • Iki minangka tinta cetak layar adhedhasar solvent kanggo ABS, PVC lan plastik hard liyane. Tinta kasebut nduweni adhesi sing apik, cahya sing padhang, warna sing alus, alus, ora gampang retak, lan ora gampang ditarik maneh. Wis nglaporake laporan inspeksi SGS lan MSDS lan aman lan ora bahaya.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.