Tempel cetak layar

View as  
 
  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka lem sing kudu digunakake nganggo kertas perunggu kanggo kertas lan kain tekstil. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka tempel sing cocog kanggo dicithak dolanan, tas, lsp. Produk iki gampang munggah lan kenthel, kuwat ndhelikake, fastness sing apik, lan permukaan sing dicithak alus lan kebak tanpa nemplek. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka tempel sing cocog kanggo dicithak dolanan, tas, lsp. Produk iki gampang munggah lan kenthel, kuwat ndhelikake, fastness sing apik, lan permukaan sing dicithak alus lan kebak tanpa nemplek. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka tempel sing cocog kanggo dicithak dolanan, tas, lsp. Produk iki gampang munggah lan kenthel, kuwat ndhelikake, fastness sing apik, lan permukaan sing dicithak alus lan kebak tanpa nemplek. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka tempel sing cocog kanggo dicithak dolanan, tas, lsp. Produk iki gampang munggah lan kenthel, kuwat ndhelikake, fastness sing apik, lan permukaan sing dicithak alus lan kebak tanpa nemplek. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Cocog kanggo dicithak ing platen manual lan mesin flatbed. Iki minangka tempel sing cocog kanggo dicithak dolanan, tas, lsp. Produk iki gampang munggah lan kenthel, kuwat ndhelikake, fastness sing apik, lan permukaan sing dicithak alus lan kebak tanpa nemplek. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.