Aditif kimia adhedhasar pelarut

View as  
 
  • Produk iki umume digunakake kanggo ngencerake cetakan layar utawa tinta cetakan adhedhasar solvent, kanthi daya larut sing kuat, jinis pangatusan alon-alon lan kemurnian dhuwur. Gampang digunakake, tuang jumlah sing pas menyang tinta lan aduk rata supaya ora ngalangi jaringan.

  • Produk iki umume digunakake kanggo ngencerake cetakan layar utawa tinta cetakan adhedhasar solvent, kanthi daya larut sing kuat, jinis pangatusan cepet lan kemurnian dhuwur. Gampang digunakake, tuang jumlah sing pas menyang tinta lan aduk rata supaya ora ngalangi jaringan.

  • Produk iki duwe tenaga larut sing kuat, wektu reresik cekak lan garing cepet. Perlindhungan lingkungan, ora ana ambu, utamane digunakake kanggo ngusap layar, ngresiki tinta, lsp, cocog kanggo saklar membran / piring tandha / plastik kaca / sirkuit elektronik lan industri liyane.

  • Iki digunakake kanthi akeh ing tinta adhedhasar minyak, cat adhedhasar minyak, cat adhedhasar minyak lan lapangan liyane, lan produk pembentuk film sing ana hubungane karo salib duwe dandan sing signifikan tumrap resistensi ngumbah banyu, nggosok, bahan kimia lan adhesi landasan.

 1 
Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.