Tinta adhedhasar pelarut

View as  
 
  • Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lsp. Werna sing padhang, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan gloss sing apik. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

  • Sawise tinta nyerep cahya, bisa sumunar ing papan sing peteng lan adhesi sing apik banget. Ing taun-taun pungkasan, iki digunakake ing produk ing macem-macem bidang, kayata tandha, buku, sandhangan, tandha-tandha keamanan, lsp. Produk kasebut wis nglampahi laporan tes SGS, MSDS, lan aman. ora cilaka.

  • Tinta duwe daya ndhelikake dhuwur lan efek keamanan sing apik; iku buram lan gampang dikikis. Umume digunakake kanggo nyithak kertas perlindungan, anti-pemalsuan, kertu sandhi, kertu, tiket lotre, lan lotre. Liwat SGS, laporan tes MSDS, aman lan ora mbebayani.

  • Iki minangka tinta cetak layar adhedhasar solvent kanggo ABS, PVC lan plastik hard liyane. Tinta kasebut nduweni adhesi sing apik, cahya sing padhang, warna sing alus, alus, ora gampang retak, lan ora gampang ditarik maneh. Wis nglaporake laporan inspeksi SGS lan MSDS lan aman lan ora bahaya.

  • Tinta nduweni kelembutan sing apik, elastisitas sing apik, adhesi sing apik lan warna sing padhang. Iki digunakake kanthi umum kanggo nyithak kain anti banyu, kayata setelan tahan angin, baju renang, payung, anyaman lan bahan liyane sing mbutuhake adhesi sing dhuwur banget. Produk kasebut wis nglaporake laporan tes SGS lan MSDS, sing aman lan ora bahaya.

  • Tinta nduweni kelembutan sing apik, elastisitas sing apik, adhesi sing apik lan warna sing padhang. Iki digunakake kanthi akeh kanggo nyithak tas, sandhangan, tas tangan, pita, lan liya-liyane. Aman lan ora mbebayani liwat laporan inspeksi SGS lan MSDS.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.