Varnish matte adhedhasar pelarut

View as  
 
  • Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lan liya-liyane. Kekarepan sing apik, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan transparansi dhuwur. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

  • Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lan liya-liyane. Kekarepan sing apik, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan transparansi dhuwur. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

 1 
Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.