Tempel warna adhedhasar banyu

View as  
 
  • Ireng minangka warna ing tempel, konsentrasi warna tempel merek Xinle dhuwur, warna cerah, perlindungan lingkungan ora luntur, warna lengkap, digunakake kanggo campuran lem putih, lem transparan, bubur busa, lem nilon lan jinis banyu liyane- lem adhedhasar njero palet warna. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

  • Ireng minangka warna ing tempel, konsentrasi warna tempel merek Xinle dhuwur, warna cerah, perlindungan lingkungan ora luntur, warna lengkap, digunakake kanggo campuran lem putih, lem transparan, bubur busa, lem nilon lan jinis banyu liyane- lem adhedhasar njero palet warna. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

  • Ireng minangka warna ing tempel, konsentrasi warna tempel merek Xinle dhuwur, warna cerah, perlindungan lingkungan ora luntur, warna lengkap, digunakake kanggo campuran lem putih, lem transparan, bubur busa, lem nilon lan jinis banyu liyane- lem adhedhasar njero palet warna. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

  • Konsentrasi warna dhuwur, warna cerah, perlindungan lingkungan ora luntur, warna lengkap, digunakake kanggo campuran lem putih, lem transparan, bubur busa, lem nilon lan jinis lem banyu liyane ing njero palet warna. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS , perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

  • Peralatan percetakan layar Xinle., LTD., Fokus ing produksi bahan cetak luwih saka 20 taun, duwe pusat riset lan pengembangan teknologi profesional, pusat uji produk, departemen produksi, duwe 2 profesor senior, insinyur 5 wong, buruh produksi 36 wong.

  • Konsentrasi warna dhuwur, warna cerah, perlindungan lingkungan ora luntur, warna lengkap, digunakake kanggo campuran lem putih, lem transparan, bubur busa, lem nilon lan jinis lem banyu liyane ing njero palet warna. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS , perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.