Tinta adhedhasar banyu

View as  
 
  • Tinta iki uga diarani tinta perunggu tiruan, sing umume digunakake kanggo nyithak layar sutra produk kertas lan sandhangan. Produk iki nduweni kekuatan ndhelikake sing kuat, padhang sing dhuwur, lampu kilat sing kuat lan fastness sing apik. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Tinta iki uga diarani tinta perunggu tiruan, sing umume digunakake kanggo nyithak layar sutra produk kertas lan sandhangan. Produk iki nduweni kekuatan ndhelikake sing kuat, padhang sing dhuwur, lampu kilat sing kuat lan fastness sing apik. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Tinta iki uga diarani tempel tembaga tiruan, tempel perak panas tiruan, umume digunakake kanggo nyithak layar sutra kayata produk kertas lan sandhangan.

  • Utamane digunakake kanggo nyithak layar kertas. Produk iki duwe kekuatan ndhelikake sing kuat, permukaan tinta alus lan kebak, ora tetep maneh, lan tahan cepet. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

  • Tinta duwe elastisitas dhuwur, ambu ora enak, daya ndhelik dhuwur lan krasa tangan alus. Cocog kanggo nyithak transfer panas merek mewah lan digunakake kanggo barang, sandhangan, lan bahan sepatu. Peralatan olahraga, kabeh jinis transfer kain tekstil. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan.

  • Cocog kanggo mesin platen lan flatbed manual. Iki minangka jinis tinta khusus sing anyar dadi putih dadi transparan sawise udan.

Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.