Pernis adhedhasar banyu

View as  
 
  • Umume digunakake kanggo nyithak lem, tinta, nambahake padhang produk, nggawe produk luwih maju. Kecerahan apik, adhesi sing kuat, ora ana adhesi, perlindungan lingkungan lan tanpa rasa. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan.

  • Umume digunakake kanggo nyithak kertas, padhang sing dhuwur, adhesi sing kuat, ora nemplek, nglindhungi lingkungan lan tanpa rasa. SGS sing dilaporake, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Kanggo sampeyan ngirit biaya, ngirit tenaga kerja lan wektu, nambah efisiensi.

 1 
Dongguan Seeslar Percetakan Equitment Co., Ltd: Sugeng Rawuh kanggo tuku {kata kunci} kualitas tinggi saka pabrikan lan pemasok profesional ing China. Pabrik kami nawakake produk khusus sing digawe ing China.