Babagan Kita

Didhisiki ing taun 2009, fokus ing bahan cetak, pamrosesan pencetakan layar, panyediaan cetak 3 lapangan, kerja sama karo para pelanggan ing 18 negara.Kanthi total area 4000 meter persegi, 28 karyawan lan output saben dinane 10000, iku lokakarya sing efisien, resik lan bebas debu. Aplikasi Produk: Busana, Kertas, Plastik, lsp. Produk kita wis diuji dening SGS, ijo , aman lan ora mbebayani. Pelanggan kerja sama ing 18 negara, kabeh mitra padha puji.