Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Dolanan pendidikan sing aman, nyenengake lan bisa digunakake maneh sing dikembangake khusus kanggo bocah umur 2-12 taun. Sampeyan mung butuh pena sing isi banyu kanggo nyipta lukisan ing tikar.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tikar Doodling Gambar Water ExtraLarge

Xinle Printing Equipment Co., Ltd. minangka produsen tikar graffiti banyu profesional, lan wis nulungi para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo ngolah lan ngasilake kanvas banyu. Ngandelake kualitas sing apik lan layanan sing apik, mula dipuji para mitra. Perusahaan kami duwe 5 mesin cetak skala gedhe, 3 mesin laser, 5 saluran pengeringan suwene 15 meter, 9 insinyur teknis profesional, lan luwih saka 60 karyawan. Efisiensi produksi iku dhuwur, lan kualitas kasebut bisa dipercaya lan andal.

1. Pambuka produk sakaTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe
Dolanan pendidikan sing aman, nyenengake lan bisa digunakake maneh sing dikembangake khusus kanggo bocah umur 2-12 taun. Sampeyan mung butuh pena sing isi banyu kanggo nyipta lukisan ing tikar. Polae cetha lan padhang, lan bekas tilas bakal ilang sawise 3-10 menit, supaya bisa digunakake kaping pirang-pirang. Iki dolanan sing disenengi wong tuwa lan bocah-bocah ing taun-taun pungkasan.

2. Parameter produk (spesifikasi) sakaTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

jeneng produk

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

materi produk

Kain Peach

Ukuran Produk

1460mmX970 bisa ukuran khusus

Ukuran Paket

255mm x 55mmx333mm

Layanan khusus

Pola, ukuran, lsp bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan


3. Fitur produk sakaTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe
1. Ramah lingkungan, resik lan bisa digunakake maneh
2. Ngrangsang imajinasi lan kreativitas bocah
3. Lukisan nganggo banyu, resik lan aman, ora klambi reged, luwih bebas kuwatir
4. Bisa digunakake bola-bali, kanthi regane larang
5. Dilipat kanggo disimpen, ora ngenggoni papan, gampang digawa plancongan njero ruangan lan ruangan
6. Nambah emosi wong tuwa lan bocah


Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe


Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

4. Kepiye cara nggunakakeTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe
1. Copot produk kasebut ing bungkus lan sumebar ing lantai utawa permukaan sing rata liyane
2. Bukak tutup pena, tuangake banyu menyang pena, lan tutup tutup pena
3. Gunakake pena kanggo coretan ing tikar sakarepe
4. Nalika jejak dipulihake, sampeyan bisa nggawe bola-bali


Tikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe

5. Layanan khusus, welcome to customize
Peralatan Percetakan Xinle wis nggawe tikar graffiti cat banyu gedhe kanggo pelanggan sing ora kaetung, lan akeh kanvas banyu sing laris ing pasar diprodhuksi. Kita bisa ngasilake miturut kabutuhan pelanggan, miturut pola, ukuran lan persyaratan liyane. Layanan mandheg, trep lan gampang.

Proses kustomisasi
Komunikasi ---- nemtokake pola ---- nemtokake ukuran ---- nemtokake persyaratan ---- pambuktian ---- nampa conto konfirmasi ---- supaya ---- produksi

6. Kualifikasi produk sakaTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe
Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, lan tikar graffiti cat banyu wis lulus sertifikasi CPC lan ASTA Amerika Serikat, sing aman lan ramah lingkungan.

7. Pangiriman produk sakaTikar Doodling Gambar Banyu Ekstra Gedhe
Wektu kiriman: 20 dina kanggo model grosir, negosiasi perhotelan khusus

Jumlah (potongan)

Grosir

Disesuaikan

Wektu (dina)

20

Kanggo dirembug

Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

8. FAQ
Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional tikar graffiti banyu. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

P2. Napa aku ora bisa nggambar sawise nyuntik banyu?
Wangsulan: Sawise nyuntik banyu, luwih becik rendhem inti pena ing banyu sawetara wektu, supaya banyune luwih gampang bocor.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita duwe mesin laser sing bisa laser kanggo logo lan ukuran sampeyan. Kita uga bisa ngrancang stiker nganggo logo sampeyan.

P4. Apa sampeyan bisa ngembangake produk anyar lan produk inovatif khusus?
A: Nggih. Loro sing ora standar lan disesuaikan bisa uga. Kita duwe tim insinyur profesional lan pengalaman sing sugih.

P5. Jam pira kiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat

Tags Panas: Mat Doodling Drawing Banyu Ekstra Gedhe, China, produsen, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, petik, ing stok

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码