Warta industri

  • Tinta minangka bahan sing paling penting kanggo nyithak layar lan nduwe posisi sing penting banget sajrone proses pencetakan. Amarga obyek pencetakan layar cukup jembar, kayata kertas, logam, plastik, kaca, kayu, keramik lan macem-macem tekstil lan liya-liyane. Mula, pangerten sing bener babagan kinerja tinta minangka syarat sing penting banget kanggo nyithak layar sing lancar.

    2021-03-25

  • Tinta cetak layar khas yaiku tempel sing longgar lan duwe thixotropy sing apik (nalika tinta wis mandheg, cairane kurang, lan sawise kena pengaruh eksternal, cairan tinta mundhak banget).

    2021-03-25

 1