Emulsi residu
  • Air ProEmulsi residu
  • Air ProEmulsi residu
  • Air ProEmulsi residu
  • Air ProEmulsi residu

Emulsi residu

Tahan banyu sing apik, resistensi cetakan sing dhuwur, sensitivitas sing dhuwur lan wektu pajanan cekak. Cocog kanggo kabeh tinta adhedhasar pelarut kayata tandha, elektronik PCB, cetakan sandhangan, kaca, keramik, lsp.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Emulsi residu AD20 / 7000/8000

Xinle Screen Printing Equipment Co., Ltd. fokus ing produksi bahan cetak luwih saka 20 taun. Nduwe pusat riset lan pengembangan teknologi profesional, pusat tes produk, lan departemen produksi. Nduwe 2 insinyur senior tingkat profesor, 5 insinyur, lan 36 tenaga produksi. Perusahaan kasebut ngetutake sistem jaminan kualitas internasional ISO9000, 2000 lan ISO14000, lan produke diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Akeh dipuji dening pelanggan lan disenengi industri.

1. Pambuka produk sakaEmulsi residu AD20 / 7000/8000
Tahan banyu sing apik, resistensi cetakan sing dhuwur, sensitivitas sing dhuwur lan wektu pajanan cekak. Cocog kanggo kabeh tinta adhedhasar pelarut kayata tandha, elektronik PCB, cetakan sandhangan, kaca, keramik, lsp.

2. Parameter produk (spesifikasi) sakaEmulsi residu AD20 / 7000/8000

jeneng produk

Emulsi residu AD20 / 7000/8000(With photosensitizer)

Spesifikasi pengepakan

1kg

Umur rak

6-12 wulan


3. Fitur produk lan aplikasi sakaEmulsi residu AD20 / 7000/8000
1. resistensi banyu sing apik banget lan resistensi cetakan sing dhuwur;
2. Konten padhet sing dhuwur, leveling sing apik lan kinerja lapisan sing apik;
3. Teknologi polimerisasi emulsi khusus nggawe layar lancar, ora ana bintik putih, trachoma, lan padhang sing dhuwur;
4. Resolusi sing apik, gampang digawe titik apik lan garis sing apik;
5. Sensitivitas dhuwur, wektu cahya cekak, garis lintang paparan gedhe, ngirit wektu kerja layar lan nambah efisiensi kerja saben unit wektu;
Referensi wektu referensi: layar putih 100 bolong, jarak 10μm, jarak lampu yodium 3KW 1 meter, wektu pajanan: 60-90S.


Residtant emulsion
Emulsi residu AD20 / 7000/8000 digunakake ing macem-macem tinta adhedhasar banyu lan pasta adhedhasar banyu kayata nyithak manual, nyithak semi-otomatis lan kanthi otomatis.
Residtant emulsion


4. Kepiye cara nggunakakeEmulsi residu AD20 / 7000/8000
1. Tuang bubuk fotosensitif menyang tangki emulsi kanthi lengkap, tambahake udakara 50 gram banyu, aduk sak tenane, lan jupuk luwih saka 2 jam supaya kompatibel lengkap. Ngenteni umpluk bisa dibersihake sadurunge digunakake.
2. Gunakake piranti ukuran kanggo nutupi pasta photosensitive kanthi merata, lebokake ing kothak panggang supaya garing, utawa jotosan garing karo pengering rambut.
3. Tempel film kasebut lan mbabarake.
4. Pangembangan, pangatusan (kayata nyithak massal, agen pengeras bisa digunakake kanggo perawatan pengerasan), banjur pindhah menyang proses pencetakan
5. Kanggo masalah teknis liyane lan masalah sing luwih rinci babagan proses nggawe piring, hubungi kami kanggo konsultasi.
Residtant emulsion
5. Kemasan lan pengiriman sakaEmulsi residu AD20 / 7000/8000
Unit penjualan: KG
Spesifikasi pengepakan: 1 kg
Wektu kiriman: 15 dina

Jumlah (kg)

1-1000

> 1000

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

6. FAQ
Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka pabrik produksi bahan cetak luwih saka 20 taun, lan luwih saka 5.000 meter bangunan pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa pengiriman gratis bisa?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Spesifikasi kemasan lan warna kemasan bisa dikirim miturut kabutuhan pelanggan.

P4. Kepiye cara nyimpen tempel fotosensitif?
A: Simpen ing papan sing adhem lan berventilasi, aja nganti sinar srengenge langsung. Hubungi MSDS kanggo rincian.

P5. Jam pira kiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Residtant emulsion

Residtant emulsion

Tags Panas: Emulsi residu, China, produsen, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, petik, ing saham

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码