Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lsp. Werna sing padhang, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan gloss sing apik. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Xinle Screen Printing Equipment Co., Ltd. fokus ing produksi lem pencetakan garmen luwih saka 20 taun. Nduwe pusat riset lan pengembangan teknologi profesional, pusat tes produk, lan departemen produksi. Nduwe 2 insinyur senior tingkat profesor, 5 insinyur, lan 36 tenaga produksi. Perusahaan kasebut ngetutake sistem jaminan kualitas internasional ISO9000, 2000 lan ISO14000, lan produke diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Akeh dipuji dening pelanggan lan disenengi industri.

1. Pambuka produk sakaTinta nyithak layar UV kanggo kertas
Utamane digunakake kanggo nyithak layar sutra ing kertas sing dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lsp. Werna sing padhang, kenceng banget, daya ndhelik sing kuwat lan gloss sing apik. Iki uga digunakake kanggo film bisu BOPP, PVC, PP lan bahan liyane. Diobati kanthi lampu merkuri ultraviolet.

2. Parameter produk (spesifikasi) sakaTinta nyithak layar UV kanggo kertas

jeneng produk

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Layar sutra

100-140T (250-350 bolong)

warna

Putih, kuning, abang, biru, ireng, ijo

Syarat lampu curing

Mercurylamp ultraviolet ora kurang saka 3500W, wattage luwih dhuwur, luwih cepet pangobatan

Umur rak

6-12 wulan


3. Fitur produk lan aplikasi sakaTinta nyithak layar UV kanggo kertas
1. Gloss dhuwur, kacepetan pangatusan cepet (180m / min);
2. Adhesi sing kuat lan adaptasi pencetakan sing apik
3. Werna cerah, kepadatan warna dhuwur, lan ora ana blokir jaringan.


Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas
Kisaran aplikasi: cocog kanggo dicithak ing macem-macem kertas (kertas dilapisi, kertas sintetis, kertas kraft, lsp), uga digunakake ing PP / PE, PVC kaku, PS, PC, ABS, akrilik, disaranake kanggo nyoba efek sadurunge massa nyithak

4. Prakara sing kudu digatekakeTinta nyithak layar UV kanggo kertas
1. Cara nyithak: nyithak manual utawa nyithak mesin
2. Kebutuhan nggawe piring: 100-140T (250-350 bolong
3. Ora kurang saka 3500W lampu merkuri ultraviolet, wattage luwih dhuwur, luwih cepet pangobatan
4. Umume digunakake kanggo kertas, film bisu, lan sawetara bahan kanthi sarat adhesi sing luwih dhuwur. Dianjurake kanggo nyoba efek sadurunge nyithak kumpulan.

5. Kualifikasi produk sakaTinta nyithak layar UV kanggo kertas
Kabeh produk perusahaan wis lulus standar pengujian organisasi pengujian internasional "MSDS" lan "SGS", kanggo nyukupi persyaratan perlindungan lingkungan ing wilayah maju kayata Eropa lan Amerika Serikat.


Tinta nyithak layar UV kanggo kertas


6. Kemasan lan pengiriman sakaTinta nyithak layar UV kanggo kertas
Unit penjualan: KG
Spesifikasi pengepakan: 1kg (ukuran sampel) 5kg / 20kg
Wektu kiriman: 15 dina

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug

Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka pabrik produksi lem luwih saka 20 taun, lan duwe luwih saka 5.000 meter bangunan pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa pengiriman gratis bisa?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Spesifikasi kemasan lan warna kemasan bisa dikirim miturut syarat pelanggan.

P4. Apa cara panggunaan?
A: Gunakake layar bolong 100-140T (250-350 bolong), ora kurang saka 3500W lampu merkuri ultraviolet, wattage luwih dhuwur, luwih cepet pangobatan

P5. Jam pira kiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tinta nyithak layar UV kanggo kertas

Tags Panas: Tinta pencetakan layar UV kanggo kertas, China, produsen, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, petik, ing saham

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码