Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta iki uga diarani tempel tembaga tiruan, tempel perak panas tiruan, umume digunakake kanggo nyithak layar sutra kayata produk kertas lan sandhangan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Xinle Screen Printing Equipment Co., Ltd. fokus ing produksi lem pencetakan garmen luwih saka 20 taun. Nduwe pusat riset lan pengembangan teknologi profesional, pusat tes produk, lan departemen produksi. Nduwe 2 insinyur senior tingkat profesor, 5 insinyur, lan 36 tenaga produksi. Perusahaan kasebut ngetutake sistem jaminan kualitas internasional ISO9000, 2000 lan ISO14000, lan produke diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Akeh dipuji dening pelanggan lan disenengi industri.

1. Pambuka produk sakaTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
Tinta iki uga diarani tempel tembaga tiruan, tempel perak panas tiruan, umume digunakake kanggo nyithak layar sutra kayata produk kertas lan sandhangan. Produk iki nduweni kekuatan ndhelikake sing kuat, padhang sing dhuwur, lampu kilat sing kuat lan fastness sing apik. Liwat SGS, laporan tes MSDS, perlindungan lingkungan lan keamanan. Ngirit biaya kanggo sampeyan, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan nambah efisiensi.

2. Parameter produk (spesifikasi) sakaTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

jeneng produk

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Layar sutra

100-120 bolong

Wektu pangatusan alami

24 jam

Umur rak

6-12 wulan


3. Fitur produk lan aplikasi sakaTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
Ora perlu pencet kertas foil emas, cara operasi gampang, nyithak langsung bisa entuk efek kertas perunggu, ningkatake efisiensi lan nyuda biaya; kinerja nyetak luwih unggul, ora gampang macet, lan ramah lingkungan. Pulp kasebut padhang banget, alus kanggo disentuh, fastness apik banget, gloss banget, lan ora bakal ngoksidasi lan peteng sawise suwe ing udara. Kekuwatan tarik dhuwur, tahan kanggo ngumbah ing suhu 60â „


Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
Kisaran aplikasi:Cocog kanggo nyithak layar ing macem-macem kertas, katun, non-anyaman, kain TC, kanvas, lsp.

4. Cara operasi lan prekara sing kudu digatekakeTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
1. Aduk rata-rata sadurunge digunakake
2. Pisanan gunakake tempel tembaga tiruan kanggo nggawe sisih ngisor;
3. Use 100-120 bolong screen printing
4. Udara garing suwene 12 jam utawa perawatan panas: 150 derajat Celcius suwene 2-3 menit (disaranake)
5. Kanggo sawetara kain sing mbutuhake adhesi sing paling dhuwur, coba dhisik dhisik, lan tentokake rencana cetak adhedhasar asil tes asline.

5. Kualifikasi produk sakaTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
Kabeh produk perusahaan ijo lan ramah lingkungan. Dheweke wis ngliwati standar uji coba lembaga uji coba internasional "MSDS" lan "SGS", nyukupi persyaratan perlindungan lingkungan ing wilayah maju kayata Eropa lan Amerika Serikat, lan memenuhi standar uji coba dolanan lan tekstil "EN~71partIII" EU.


Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu



6. Kemasan lan pengiriman sakaTinta foil sing ditiru adhedhasar banyu
Unit penjualan: KG
Spesifikasi pengepakan: 1kg (ukuran sampel) 25kg / 50kg
Wektu kiriman: 15 dina

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka pabrik produksi lem luwih saka 20 taun, lan duwe luwih saka 5.000 meter bangunan pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa pengiriman gratis bisa?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Spesifikasi kemasan lan warna kemasan bisa dikirim miturut kabutuhan pelanggan.

P4. Apa cara panggunaan?
A: Use 100-120 bolong screen printing, natural drying for 12 hours or heat treatment: drying at 150 degrees Celsius for 2-3 minutes

P5. Jam pira kiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu

Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu


Tags Panas: Tinta foil sing ditiru adhedhasar banyu, China, pabrik, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, kutipan, ing stok

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码